Inlogkoppeling met Microsoft 365

Inloggen via je Microsoft 365 account

Tijdwinst en gebruiksgemak door inloggen met uw Microsoft 365-account

De kracht van het Vcare communicatieplatform is integratie. De applicaties binnen het platform werken geïntegreerd en vanuit één omgeving, geïntegreerd met uw telefonie. Ook bieden wij directe integraties met verschillende informatiesystemen. Wij zijn verheugd aan dit rijtje een nieuwe integratie toe te kunnen voegen: een single sign-on koppeling met Microsoft 365!

Vanaf heden kunt u, indien u gebruikmaakt van Microsoft 365, ook gebruikmaken van de inlogkoppeling met Vcare. Hiermee kunt u met één klik op de knop inloggen in het Vcare klantportaal PIM, zonder uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in te voeren. Zo heeft u direct en met één muisklik toegang tot uw Vcare communicatieomgeving, zonder (onnodig lange) inlogprocedure.

Hoe werkt het?
Om gebruik te kunnen maken van de koppeling, heeft u een Microsoft 365 gebruikersnaam nodig, die overeenkomt met uw Vcare gebruikersnaam of e-mailadres. Op de inlogpagina in PIM autoriseert u Vcare slechts eenmalig om met deze inloggegevens ook in te loggen in PIM. Alle volgende keren dat u inlogt, hoeft u enkel op de blauwe knop te klikken.

Vanuit Vcare is er slechts een eenmalige aanpassing nodig om dit te activeren.

Wilt u gebruikmaken van de Microsoft 365-koppeling?