Leren op afstand: nu beschikbaar

leren op afstand

Iedereen up-to-date met online trainingen

Educatie is een belangrijk onderdeel van de onboarding van u als klant bij Vcare, en om uw kennis en kunde van onze oplossingen up-to-date te houden. Goed getrainde medewerkers zijn de basis voor een effectief (zorg)proces. Zo ook op het gebied van communicatie en uw (telefonische) bereikbaarheid. Wij bieden vanaf heden ook training op afstand aan.

Om de kwaliteit en continuïteit van onze service en onze educatie te borgen, kunt u vanaf nu ook gebruikmaken van online trainingen. Online trainingen zijn laagdrempelig, het scheelt in reistijd, en, niet onbelangrijk in de huidige situatie, er is geen besmettingsgevaar. Ook in een online training kunt u blijven vertrouwen op de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Naast, vanzelfsprekend, Vcare Operator, is het ook mogelijk om een online training te volgen voor andere applicaties, zoals Pharma repeat (herhaalrecepten) of Redirect. Door de laagdrempelige opzet en het gemak van digitale scholing, zijn wij namelijk niet meer gebonden aan een minimum tijdsduur van een educatiesessie. Uiteraard blijft maatwerk voor uw specifieke situatie ook mogelijk.

Hoe werkt leren op afstand?

Via Microsoft Teams wordt er een live instructie verzorgd van uw communicatieoplossing, of een deel daarvan. Het is mogelijk elkaar te zien en horen, er is een optie tot chatten en u kunt live meekijken op het scherm, waardoor u direct ziet hoe de functionaliteiten in de praktijk werken. Om een online scholingssessie te volgen, hoeft u Microsoft Teams niet geïnstalleerd te hebben op uw computer: u krijgt per e-mail een link toegestuurd, waarmee u via uw webbrowser kunt deelnemen aan de training. Belangrijk is hierbij wel dat u beschikt over een camera en een microfoon. De training op afstand leent zich uiteraard ook uitstekend voor een (korte) opfriscursus.

Voor meer informatie of een trainingsaanvraag, kunt u contact opnemen met uw accountmanager, of mailen naar
educatie@vcareconnect.nl.

Vcare Academy