Nog meer tijdwinst door integratie Number entry in Integrator Topicus

integratie vcare en HAPIS zorg van topicus

De integratie tussen Vcare en Topicus, in de module Vcare Integrator, biedt grote voordelen, zoals het met de UZI-pas eenmalig inloggen in beide omgevingen middels single-sign-on, het direct bellen vanuit Topicus en het terugzoeken van gespreksopnames vanuit het HAPIS.

Daar is nu een voordeel aan toegevoegd: bij het gebruik van Vcare Number entry voor een BSN-invoer in het keuzemenu, kunt u, op basis van dit BSN, direct het juiste patiëntendossier openen in Topicus.

Wat doet Vcare Number entry?

Door met Vcare Number entry het BSN van de beller al in het keuzemenu uit te vragen, bespaart u zo’n 20 seconden per gesprek. Met de kopieerfunctie in het numerieke label, dat wordt meegestuurd in Vcare Operator, kan het (gevalideerde) BSN direct en foutloos gekopieerd worden in uw informatiesysteem.

Hoe werkt de koppeling met Topicus?

Bij een gecombineerde toepassing van Vcare Number entry en Vcare Integrator Topicus, kan op basis van het BSN direct het juiste patiëntendossier geopend worden in Topicus.

web integrator voor Topicus HIS

De numerieke informatie, in dit geval het BSN, wordt vanaf nu niet meer alleen getoond in het gespreksvenster in Vcare Operator, maar ook direct verstuurd naar het HAPIS. Indien het een geldige BSN betreft, verschijnt in Topicus een button “Zoek patiënt met BSN uit Vcare”. Van hieruit kunt u, zonder te hoeven kopiëren, direct het juiste patiëntendossier openen.

Zo geeft u de integratie tussen uw communicatieomgeving en uw informatiesysteem nóg meer waarde.