Kom met ons praten tijdens de Huisartsbeurs

 

Vcare en E-Zorg: samen voor veilige communicatie in de zorg

Met het telefonieplatform Vcare by Vtel en het gesloten netwerk van E-Zorg bent u als zorgverlener verzekerd van veilige uitwisseling van informatie en veilige communicatie met uw patiënten en collega’s. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw bereikbaarheid en de privacy van uw patiënten is maximaal gewaarborgd. Dankzij de jarenlange ervaring van zowel E-Zorg als Vtel kunt u rekenen op een dienstverlening op maat gemaakt voor de eerstelijnszorg.

Vcare Access

Communicatiespecialisten Vtel telecom en E-Zorg (onderdeel van KPN) hebben besloten hun samenwerking verder te versterken met een unieke partnerovereenkomst, waarbij Vtel de diensten en producten van E-Zorg rechtstreeks aan eerstelijnszorgklanten kan aanbieden onder de naam Vcare Access. Aanleiding voor deze overeenkomst is de toenemende vraag vanuit de markt met betrekking tot de mogelijkheden van gezamenlijk gebruik van dienstverlening, infrastructuur en faciliteiten.

KPN E-Zorg verbindt met haar ZorgCloud alle relevante zorgpartijen in Nederland. Een E-Zorg verbinding geeft toegang tot deze ZorgCloud en maakt een veilige, communicatie- en de uitwisseling van privacygevoelige informatie tussen zorgprofessionals, zorggebruikers en zorginstellingen mogelijk. Daarnaast geeft het hen veilige toegang tot de zorgapplicaties waarmee dagelijks wordt gewerkt.

Gerard Olde Olthof, directeur Vtel telecom:

Deze partnerovereenkomst is een volgende stap in de samenwerking die wij sinds 2012 met E-Zorg zijn aangegaan en past hiermee volledig in onze strategie om ons verder te specialiseren in de zorgmarkt. Voor de klant betekent dit dat Vtel als aanspreekpunt en contractpartner fungeert voor alle producten en diensten van E-Zorg, het grootste zorgnetwerk van Nederland. Er hoeft niet langer een apart contract met E-Zorg te worden afgesloten, waarmee de klant een single point of contact heeft van verbinding tot applicatie, met één overzichtelijke factuur.

Leon Backes, directeur KPN E-Zorg licht toe:

Voor beide partijen is er door deze samenwerking een sterke positionering van de dienstverlening binnen de eerstelijnszorg. Huisartsen, huisartsenposten, apothekers, gezondheidscentra kunnen nu via de E-zorg verbinding ook gebruik maken van het Vcare high secure telefonie platform van Vtel met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk.