Hoe is bereikbaarheid als huisarts voor u op 1 september?

educatiekalender applicatie en communicatietraining zorg bij Vcare | Hoe is uw bereikbaarheid als huisarts op 1 september 2019?

Bereikbaarheid huisarts vraagt nú aandacht

Ook te lezen op De Eerstelijns

Het is geen nieuws meer: KPN stopt per 1 september 2019 met de ondersteuning van ISDN. Toch blijkt uit onderzoek dat er tienduizenden organisaties zijn die nog geen actie hebben ondernomen. Wanneer is het tijd voor u?

ISDN? Twee voor twaalf!

Als u zich nog niet heeft verdiept in de gevolgen van het stopzetten van ISDN, dan wordt het nu de hoogste tijd, want binnen nu en 1 september moet u overstappen. Het is dus twee voor twaalf en de hoogste tijd om actie te ondernemen indien u na 1 september 2019 nog optimale bereikbaarheid van uw huisartsenpraktijk én openingstijden wilt garanderen. Dit kan gelukkig door te kiezen om goed bereikbaar te zijn op iedere uur van de dag via Vcare!

Betere telefonische bereikbaarheid ook bij spoed

Het is mogelijk om met uw oude infrastructuur te blijven werken. Bijvoorbeeld door SIP trunking, waarmee u de ISDN-centrale nog gebruikt kan worden. Echter, wij nodigen u graag uit om samen na te denken aan een veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig alternatief: Vcare, een zorgcommunicatieplatform in de cloud. Toekomstbestendig en zorgeloos: geen investering in centrales, geen onderhoud, elke dag kosteloos bellen met andere locaties, online afspraken inplannen en nog veel meer.

Vcare biedt high secure cloudtelefonie: het veiligste en betrouwbaarste alternatief

 • Optimale controle over uw telefonische bereikbaarheid
 • Kostenbesparend en geen grote investeringen in een eigen centrale
 • Innovatieve en toekomstbestendige oplossing
 • Keuze kunnen maken uit efficiënte medische zorgapplicaties
 • Volledig in Nederland beheerd en ontwikkeld
 • Grotere patiënttevredenheid door betere inrichting van uw
  communicatie en efficiëntere afhandeling
 • Meer tevreden medewerkers door gebruiksvriendelijke applicaties
  en meer efficiëntie
 • Veilige communicatie met bescherming van privacy

Uit de praktijk

Het is overzichtelijker

– Manager Huisartsenzorg Robert Hazenveld

De overgang tussen ISDN naar high secure cloudtelefonie is de meest aantrekkelijke oplossing voor huisartsenpraktijken. Enerzijds noodzakelijk omdat ISDN stopt, maar anderzijds is het ook meteen een stap naar een toekomstbestendige infrastructuur. In combinatie met deze professionele communicatieplatform van Vcare krijgt de praktijk ook de beschikking over gebruiksvriendelijke applicaties en daarmee een oplossing voor een zorgeloze communicatie in de zorgpraktijk.

Huisartsen Antonius in Den Bosch heeft de eerste overstap van ISDN naar Vcare high secure cloudtelefonie inmiddels gemaakt. Manager Huisartsenzorg Robert Hazenveld is erover te spreken: “In de oude situatie waren onze lijnen vaak in gesprek waardoor patiënten lang in de wacht stonden. ISDN bood, afgezien van het feit dat het gaat verdwijnen, daarin geen oplossing. De slechte bereikbaarheid van onze praktijk was daarom de primaire aanleiding om over te stappen op een extra beveiligde VoIP-oplossing. Maar, het feit dat ISDN gaat stoppen speelde natuurlijk ook mee.”

Er is een duidelijk hoofdmenu, een flexibele en locatie-ongebonden routering en een verbetering in het intercollegiaal overleg. Het is kortom overzichtelijker.

In de nieuwe situatie waarbij ook de functionaliteit van Vcare is geïmplementeerd, is in de bereikbaarheid een flinke slag gemaakt: “Er is een duidelijk hoofdmenu, een flexibele en locatie-ongebonden routering en een verbetering in het intercollegiaal overleg. Het is kortom overzichtelijker. En bovendien: alle verouderde hardware, zoals de telefooncentrale is niet langer nodig. Dit maakt de high secure cloudtelefonieoplossing in alle opzichten efficiënter.”

Wilt u ook de overstap maken naar Vcare connect of wenst u meer informatie? Plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Tot ziens!