Vcare ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Hercertificering ISO 27001 & NEN 7510 Vcare connect

Vanzelfsprekendheid nu ook gecertificeerd

Optimale informatiebescherming binnen de zorg was al een ongeschreven wet, maar met de komst van o.a. ISO & NEN certificeringen, en uiteraard de AVG wetgeving, zijn alle wetten, processen en procedures rond de vergaring, opslag en verwerking van informatie nu ook schriftelijk vastgelegd.

Als communicatie-experts binnen de zorg zijn wij constant bezig om informatie van de zorgverlener, en zeker de patiënt, optimaal te beschermen. Dat zit in ons Vcare DNA. Een voorbeeld hiervan is dat de invoering van de AVG bij ons geruisloos is verlopen en geen stress heeft opgeleverd, omdat wij reeds conform de spelregels van de AVG opereerden.

Optimale informatiebescherming zit in ons Vcare DNA 

Dat wij allen trots zijn op onze ISO 27001 en NEN 7510 certificaten moge duidelijk zijn, maar ere wie ere toekomt, en dat is toch wel het  interne Vcare-kwaliteitsmanagementteam. Maanden zijn er gespendeerd om processen optimaal te beschrijven en te controleren. Om vervolgens de certificering in één keer te behalen, is een geweldig resultaat!

Met het verkrijgen van de certificaten is het kwaliteitsmanagement uiteraard niet ‘klaar’. Het is een constante realiteit bij Vcare om te blijven voldoen aan de regels van deze certificering. Informatiebeveiliging is nu eenmaal een belangrijk onderwerp in ons werkveld.

We hebben dus de smaak te pakken, verdere certificeringen in de toekomst worden niet uitgesloten.

Wij houden u uiteraard op de hoogte!