Vacature Financieel medewerker

vacature financieel medewerker

AFWISSELING! Is dat waar jij naar op zoek bent? Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteun je bij administratieve HR-werkzaamheden. Daarnaast denk je mee over het verbeteren en optimaliseren van onze financiële afdeling.

Financieel medewerker | 24u | Enschede

Functieomschrijving

Drie dagen per week ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteun je in de administratieve HR-werkzaamheden.Je beheert zowel de debiteuren- als crediteurenadministratie. Je maakt verkoopfacturen en verstuurt deze vanuit de administratie naar onze klanten. Je boekt inkoopfacturen en bonnen in en koppelt banktransacties aan de juiste facturen in onze administratie.Elke week bespreek je de betaalbatch, zodat de openstaande facturen betaald worden. Daarnaast ondersteun je in de werkzaamheden rondom de maand- en jaarafsluiting. De overige tijd ben je bezig met administratieve zaken rondom HR. Jij bent dé financieel administratief medewerker die zich prettig voelt in een informele organisatie met een middelgroot team.Net zoals je collega’s ben je gedreven en vind je het belangrijk dat jullie elkaar blijven motiveren. Samen denken jullie vernieuwend en streven jullie continu naar het optimaliseren van processen voor het beste resultaat.Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Doe jij wat je zegt en zet je de nodige stappen om jouw doel te bereiken? Dan ben jij de financieel administratief medewerker die wij zoeken!

Junior-controller-uurverdeling

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde financieel administratieve opleiding, minimaal MBO niveau 4
  • 2 jaar aantoonbare en relevante werkervaring
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van het boekhoudprogramma Afas en MS Office, met name Excel
  • Kennis van procesoptimalisatie is een pré

Ons aanbod

  • Een open cultuur binnen een organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om je eigen talenten en initiatieven te ontplooien
  • We denken graag mee over jouw persoonlijke ontwikkelingstraject en je persoonlijke doorgroeimogelijkheden

Interesse?

Zie jij deze vacature wel zitten? Wij vinden het belangrijk dat je omschrijft waarom je bij Vcare past en waarom je hier wilt komen werken. Stuur je motivatie en CV naar a.rietman@vcareconnect.nl. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Angela Rietman, op 088 4800 900.Het vragen van referenties kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, ISO- en NEN-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden door onze Security Officer.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor ruim 12 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 7510 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u hier terecht.