Wij zorgen voor duidelijkheid in uw bereikbaarheid.

Wanneer bent u (niet) bereikbaar?

Graag richten wij ook dit jaar weer een feestdagenschakeling voor u in. Wij nemen hierbij aan dat u op, en eventueel rond, feestdagen een andere bereikbaarheid heeft dan normaal.

Voor de inrichting is ons uitgangspunt dat u dezelfde schakeling rond de nationale feestdagen hanteert als in 2020. Dit met uitzondering van Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit jaar is geen lustrumjaar, en daarom zullen wij deze dag niet opnemen in uw feestdagenschakeling.

Voor de feestdagenschakeling gaan wij uit van de volgende nationale feestdagen:

  • tweede paasdag – maandag 5 april 2021
  • Koningsdag – dinsdag 27 april 2021
  • Hemelvaart – donderdag 13 mei 2021
  • tweede pinksterdag – maandag 24 mei 2021
  • eerste kerstdag – zaterdag 25 december 2021
  • tweede kerstdag – zondag 26 december 2021
  • nieuwjaarsdag – zaterdag 1 januari 2022

Als u uw bereikbaarheid op deze dagen hetzelfde wenst in te richten als vorig jaar (m.u.v. 5 mei), dan hoeft u geen verdere actie te ondernemen. Aangezien de kerstdagen en nieuwjaarsdag in het weekend vallen, houden wij er uiteraard rekening mee of u dag- of naw-diensten draait.

Als u uw bereikbaarheid op deze dagen anders wenst in te richten dan vorig jaar, dan kunt u dit via onderstaand formulier aan ons doorgeven.

Geef hier uw bereikbaarheid door

Contactgegevens

Inrichting

Geef de locatie(s) en telefoonnummer(s) op waarvoor u de feestdagenschakeling wilt inrichten.

Uw communicatie is onze zorg, het hele jaar door

Wijzigingen in uw bereikbaarheid die los staan van de officiële feestdagen, zoals vakanties, kunt u het gehele jaar aan ons doorgeven. Indien u zeker wilt zijn dat deze op tijd verwerkt worden, geeft u deze dan ruim vóór de gewenste aanpassing door.

Wij verzoeken u hierbij wel rekening te houden met een doorlooptijd van 2 tot 5 werkdagen. Indien u een aanpassing binnen 48 uur, of zelfs 24 uur verwerkt wilt hebben, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor een spoedtarief in rekening te brengen.

Waarmee kunnen we u
van dienst zijn?