Effectief en efficient werken in de zorg

Meer kunnen doen in minder tijd dankzij Vcare connect

Werken in de zorg brengt veel met zich mee. U moet uw patiënten op de juiste manier kunnen behandelen en hier snel en accuraat op kunnen reageren. Het is dan ook geen fijn gegeven als u tijdens uw zorgwerkzaamheden te maken krijgt met zaken die het werken afremmen of moeilijker maken. Denk hier bijvoorbeeld aan onnodig veel administratieve werkzaamheden voor, tijdens en na de behandelingen. Ook het handmatig invullen van informatie kan tijdrovend zijn, om niet te spreken over een systeem dat niet  werkt op uw werktelefoon, waardoor u dus pas bij gegevens kan wanneer u na een huisbezoek weer op kantoor of in de instelling bent.

Hoe snel en effectief er gewerkt kan worden is net zo bepalend voor de kwaliteit als de gegeven zorg zelf, en daarom is het verstandig om een systeem te gebruiken dat ervoor zorgt dat u zich tijdens uw werk ook zo goed mogelijk kunt focussen op uw belangrijkste werkzaamheden. Hiervoor heeft Vcare connect het beste systeem ontwikkeld, zodat u zich tijdens uw behandelingen volledig kunt richten op uw patiënten. De verplichte administratie kan snel en efficiënt afgewerkt worden, waardoor er meer tijd over blijft voor het échte zorgproces.

Ga naar Video connect

Effectief en efficient werken in de zorg met een helder systeem

Vcare connect zorgt ervoor dat werken in de zorg weer echt om de zorg gaat, zonder dat u zichzelf continu hoeft te verantwoorden of vastleggen waar u rond welke tijd mee bezig was. Het systeem zorgt dat administratieve zaken, zoals het aangeven bij wie u op huisbezoek was en wat de toestand van de patiënt was, met slechts een aantal drukken op de knop ingevuld kunnen worden. Voor veel zorgmedewerkers lijkt het vaak alsof ze eerder boekhouder zijn geworden dan arts of behandelaar, vanwege de administratie die kostbare tijd in beslag neemt dan het bezoek aan de cliënt zelf.

Dankzij Vcare connect kunnen zorgmedewerkers zich weer richten op het belangrijkste aspect van hun werk, namelijk het zorgen voor anderen en mensen helpen met hun gezondheid.

Hulp of advies nodig? Neem contact op

Stap over op Vcare connect – vraag nu aan!

Eenvoud maakt efficiënt werken leuker

Vcare connect is zo ontwikkeld dat iedere zorgmedewerker er goed mee overweg kan, op iedere moment van de dag. Het systeem is eenvoudig in gebruik, waardoor de belangrijkste informatie direct ingevuld kan worden en administratieve zaken veel minder tijd in beslag nemen. Hierdoor houdt u extra tijd over om uw patiënten echt te kunnen helpen. Deze tijdsbesparing draagt bij om de kwaliteit van uw zorg steeds te verbeteren. Bovendien is het Vcare connect systeem ook te gebruiken op locatie.

Klik hier om contact op te nemen
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Eenvoudig een koppeling en altijd mobiel bereikbaar

U kunt uw werktelefoon eenvoudig koppelen aan het systeem en onderweg naar de ene patiënt de administratie opmaken van de voorgaande patiënt. Dit alles in een beveiligde omgeving, zodat de gegevens veilig geborgen zijn. U hoeft met Vcare connect niet bang te zijn dat er gegevens van patiënten op straat komen te liggen of dat malafide mensen er met deze belangrijke informatie vandoor gaan. Effectief en efficient werken in de zorg zijn de hoofdbestandsdelen voor het leveren van de juiste zorg aan uw patiënten, zodat zij op de juiste manier geholpen kunnen worden. En met het Vcare connect systeem is dit geen enkel probleem.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Vraag onze adviseurs voor goede communicatieoplossingen in de zorg en wij geven u graag niet alleen een demo, maar we komen ook bij u langs voor een advies gesprek. Bij Vcare staan we niet stil en werken we steeds aan nieuwe oplossingen die beter geïntegreerd kunnen worden in de zorg en MKB.

Contact