Een belangrijke factor voor innoveren is investeren

De beste apparaten ter wereld!

Het wordt steeds vaker gezegd, ‘de mens is het meest wonderlijke apparaat in de wereld’: het innoveert continu en staat nooit stil.
Wij zijn dan ook blij met de komst van onze nieuwe collega’s, waardoor wij als Vtel kunnen blijven ontwikkelen en innoveren en wij optimale service kunnen waarborgen.

Support power

Service is in elke dienstverlening essentieel, ook voor ons. Vandaar dat wij ons team uitbreiden met 3 technische talenten op de supportafdelingen een projectmanager. Onze engineers staan u graag te woord indien u technische vragen heeft en bieden ondersteuning bij het behalen van de SLA-afspraken. Zoals vanzelfsprekend zijn wij als telecombedrijf te bereiken per telefoon, maar ook via e-mail en het klantportaal PIM.

De verhalen achter de stemmen

Johannes van den Ende
Een ervaren en enthousiaste engineer die ook buiten de Nederlandse grenzen heeft gewoond en gewerkt. Zijn ervaring is rijk, maar zijn enthousiasme is onuitputbaar. Met plezier bijt hij zich vast in uw vragen om tot de beste oplossing te komen.

Damien Jongman
Damien is een echte “whizzkid”. Zoals veel jongeren heeft Damien een passie voor computers en apparaten. Het intrigeert hem om te ontdekken waarom ze op een bepaalde manier functioneren en hoe dit geüpgraded kan worden: een perfect profiel om ons supportteam te versterken en u te ondersteunen met vragen.

Pim Kerkhof Jonkman
U bent bekend met ons online portaal PIM, maar nu hebben we ook een “echte” Pim die u te woord zal staan. Pim is een sportieve, vriendelijke support engineer, bij wie het uitsteken van een helpende hand in zijn aard ligt, zowel als vrijwilliger als in zijn dagelijkse rol binnen Vtel.

Project Management

Naast de teamuitbereiding op onze supportafdeling mochten wij ook een nieuwe projectmanager, Erik Duits, als collega verwelkomen.

Wie is Erik?
Ik ben Erik Duits. Ik woon in een klein dorp in de Liemers samen met mijn partner en een dochter van 17. Ik heb 23 jaar gewerkt bij Rabobank Nederland en ben nu sinds juni in dienst bij Vtel telecom als projectmanager.

Wat drijft Erik?
Nieuwe uitdagingen! Binnen de Rabobank was ik al bezig met telefonie. Om die reden heb ik ook gekozen voor een organisatie buiten de financiële sector.

Waar word jij enthousiast van?
Samen met een team werken aan een opdracht om deze tot een succes te maken. Als klanten tevreden zijn over een oplossing geeft dat veel energie.

Waarom doe je dit werk?
Projectmanagement is een afwisselende functie. Steeds de juiste aanpak bepalen voor een klant en de implementatie in goede banen leiden.

Wat is de uitdaging in het werk voor jou?
Vtel is een organisatie met een duidelijke doelstelling en visie. Het neerzetten van innovatieve oplossingen met een hoge beschikbaarheid en veiligheid spreekt mij aan. Daar wil ik graag aan meewerken.

Waarom heb je voor Vtel gekozen?
Ik kom uit een grote organisatie. Het leek mij leuk om nu eens te gaan werken voor een kleinere, sterk groeiende, organisatie. Bij Vtel is de werkomgeving veel persoonlijker.

Wat ga jij bijdragen aan Vtel?
Ik ga mijn ervaringen die ik heb opgedaan bij de Rabobank inzetten bij Vtel. Aangezien Vtel een snelgroeiend bedrijf is, is hier behoefte aan nieuwe processen. Ik denk dat ik hier een goede bijdrage kan leveren.

Zoals u leest investeren wij in ons team en telt het Vtel team inmiddels 46 collega’s. Zij zetten zich elke dag in om onze service te verbeteren en technisch te innoveren om u zo de best mogelijke telefonieomgeving te bieden en uw organisatie professioneel te begeleiden. Met trots noemen wij onszelf Vtellers!