Hulp bij e health
binnen de GGZ

Waarom e health binnen de GGZ

Bent u als organisatie aangesloten bij GGZ Nederland? Het zal u in dat geval niet onbekend zijn, dat e-health binnen GGZ aan populariteit wint. Onder e-health verstaan we het bieden van zorg via het internet. Het is een belangrijk onderdeel van het zogenaamde blended care, waarbij gekozen wordt voor een mix van verschillende vormen van contact. Niet alle gesprekken vinden nog face-to-face plaats. Steeds vaker worden persoonlijke gesprekken afgewisseld met telefonisch gesprekken, en een gesprek via een chatfunctie of middels beeldbellen. Daarbij willen patiënten inzicht hebben in hun patiëntendossier. E-health binnen GGZ gebruiken helpt uw organisatie en patiënten verder!

Ontdek Vcare connect

Gebruik van e-health in de GGZ

E-health in de geestelijke gezondheidszorg gebruiken is erg interessant om patiënten inzicht te geven in hun dossier. Echter ook een anonieme vorm van e-health kan interessant zijn! Via een anoniem dashboard geeft u hulpzoekenden de mogelijkheid contact op te nemen met uw medewerkers. Niet iedereen vindt het prettig om bij psychische klachten in persoon contact op te nemen met een psychisch zorgverlener voor een behandeling. Door mensen de mogelijkheid te bieden om anoniem hun verhaal te kunnen doen, is de stap naar psychische hulp veel minder groot. Wie weet neemt een hulpzoekende na een eerste anoniem gesprek alsnog de stap naar hulp bij uw organisatie.

Met e health houdt u ggz betaalbaar
Niet alleen biedt u hulpzoekenden met e-health binnen de ggz een uitgebreidere dienstverlening. Ook houdt u de geestelijke gezondheidszorg betaalbaar! Het kost uw personeel minder tijd om een telefonisch gesprek te voeren of berichten in iemands online dossier te plaatsen, dan deze binnen uw praktijk te moeten ontvangen. Zo kunnen er binnen dezelfde tijd meer mensen worden geholpen en nemen de kosten voor individuele patiënten af. Met het gebruik van het Vcare platform bespaart u tijd en dus kosten per behandeling!

Meer over Vcare Integrator

E-health in de ggz via Vcare

Vcare is uw partner in de ontwikkeling van een online patiëntendossier, of het opzetten van een anoniem online platform voor hulpzoekenden. Samen zoeken we uit, welke vorm van e-health binnen uw ggz-organisatie het beste van pas komt. Wij werken vanuit een gesloten cloud-omgeving, om iedere vorm van datalekken tegen te gaan. Daarbij biedt u dit de mogelijkheid om snel op- en af te schalen, op basis van het aantal cliënten die u begeleidt. Naast privacy en betaalbaarheid, speelt ook de bereikbaarheid en snelheid van e-health in de ggz een belangrijke rol. U wilt cliënten op vrijwel ieder moment de mogelijkheid bieden om bij uw platform te kunnen.

Neem contact op

Vertel mij meer over E-health

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Onze voordelen op een rij:

 

  • Veilig; we voldoen aan de regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. U wilt de kans op een lek van persoonlijke data van cliënten tot een minimum beperken.
  • Snel; ons platform is razendsnel, door de cloud-omgeving waarbinnen deze is opgebouwd. Daarbij kunt u deze vanaf iedere locatie bereiken!
  • Betrouwbaar; de indeling van onze cloud-omgeving zorgt voor een snel platform. Ook werkt deze nagenoeg 24/7! Een geruststellende gedachte, als u cliënten altijd de mogelijkheid wilt bieden om contact met u op te kunnen nemen via e-health.

Meer weten over het gebruik van e health in de ggz? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang.

Is professionele communicatie in de zorg & altijd en overal bereikbaar zijn belangrijk?

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact