DevOps Engineer

We leveren al ruim 25 jaar advies en telecommunicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ook meer dan de helft van de huisartsenposten met ruim 12 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Dagelijks ontwikkelen we met een fanatiek team aan ons communicatie platform. Het uitrollen, monitoren en beheren is hierin een belangrijk proces.

Vcare onderscheidt zich door haar professionaliteit en no-nonsense mentaliteit enerzijds en absolute winnaarsmentaliteit anderzijds. Met ons jonge team van professionals streven we continu naar nog betere oplossingen voor onze klanten.

Functieomschrijving DevOps Engineer

Als DevOps Engineer heb je ervaring en kennis van ontwikkeling en hosting en zorg je ervoor dat we nog betere oplossingen voor onze klanten kunnen bouwen. Jij gaat namelijk aan de slag om zowel op operations- als development vlak de resilience van onze platformen te vergroten. Ook zorg jij ervoor dat onze CI- en CD-processen naar een next level worden gebracht. Daarnaast ben je bereid om mee te ontwikkelen aan onze communicatiesuite. Je spreekt Nederlands en Engels en wil minimaal 32 uur per week ons team komen versterken.

Verantwoording leg je af aan de teamleider ontwikkeling en directeur R&D.

Wat bieden we je?

 • Ruimte om je eigen initiatieven te ontplooien
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s die ook houden van gezelligheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Maandag team lunch
 • Royaal betaald verlofbeleid

Wat vragen we van je?

 • Een sterke affiniteit voor webtechnologie en infrastructuur
 • Ervaring met DevOps tooling voor CI/CD, orchestration en monitoring
 • Ervaring met .Net software ontwikkeling
 • Ervaring met het automatiseren van de uitrol van OTAP-omgevingen
 • Een passie voor het bedenken van hosting oplossingen en omgevingen

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vcareconnect.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Rick Everink, Teamleider ontwikkeling, op
088 4 800 973.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor 13,5 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 5710 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u hier terecht.

Je gaat zorgvuldig, ISO- en NEN-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zul je begeleid worden door onze Security Officer.