Openluchtconcert

Landgoed De Wilmersberg

Openluchtconcert op Landgoed De Wilmersberg

Zondag 5 september 2021

Kom op 5 september a.s. genieten van de muzikale klanken van orkest Phion onder het genot van overheerlijke culinaire verwennerijen van chef-kok Ronald Bor en topwijnen van sommelier Jan Ansink!

Op deze pagina kunt u uw gezelschap (max. 2 personen) aanmelden voor hét culturele netwerkevent van Twente op landgoed De Wilmersberg in De Lutte.

Programma

De toon van de middag is licht en luchtig.

13:00 uur | Ontvangst met informele High Wine
We beginnen de dag met een informele High Wine met heerlijke culinaire hapjes. De ideale gelegenheid om bij te praten en te genieten van het mooie zomerweer.

14:30 uur | Aanvang concert
U kunt plaatsnemen op de voor u gereserveerde comfortabele zitplaatsen.

17:00 uur | Einde concert en afsluitende borrel
Na afloop van het concert sluiten we de dag feestelijk af met een borrel.

18:00 | Einde programma

De parel van Twente

Het historische landgoed De Wilmersberg in De Lutte werd vlak na de Eerste Wereldoorlog gebouwd door een Twentse textielfamilie, die met veel enthousiasme gasten ontvingen in de prachtige Twentse natuur. Met veel liefde werd deze traditie voortgezet in de vorm van een hotel-restaurant dat inmiddels is uitgegroeid tot de parel van Twente.

De Wilmersberg is bij uitstek dé plek voor de meest bijzondere evenementen en bijeenkomsten. Wist u bijvoorbeeld dat de Oranje Leeuwinnen Europees kampioen werden tijdens hun verblijf bij De Wilmersberg? Deze unieke locatie in het groene hart van Twente belooft een geweldige sfeer voor deze onvergetelijke dag.

Concert Phion

Wij zijn Phion,
Orkest van Gelderland & Overijssel.

Wij willen voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Daarom bieden wij jou een breed spectrum aan muzikale belevenissen. We laten vertrouwde en nieuwe geluiden horen.

Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie met jou willen delen. Ervaar de overweldigende live belevenis van een professioneel symfonieorkest. Laat je meevoeren door de grootsheid van de muziek, en ontdek hoe die je kan meeslepen en beroeren.

Phion, voor iedereen iets te ontdekken.
Orkest van Gelderland & Overijssel

Op deze dag

Carel Kraayenhof

De leiding van het orkest ligt in de talentvolle handen van bandoneonist, componist en arrangeur Carel Kraayenhof. Wellicht een van de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van onze tijd. De wereldberoemde traan van Máxima tijdens de huwelijksvoltrekking van ons huidige koningspaar in 2002 bezorgde deze musicus wereldfaam. Hij is onder andere bekend van zijn Sexteto Canyengue.

Leona Philippo

Soul diva en singer-songwriter Leona Philippo brak in 2012 door toen ze het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière maakte een explosieve groei door en mondde uit in diverse samenwerkingen met bekende artiesten, van Afrojack tot aan Junky XL. Daarnaast won Leona in 2016 het derde seizoen van het tv-programma Maestro.

Jaume Santonja

De muzikale leiding zal in handen zijn van Spaanse dirigent en slagwerker Jaume Santonja. Momenteel is hij assistent-dirigent van het in 1920 opgerichte City of Birmingham Symphony Orchestra.

Speciaal voor de kleine Maestro's

Wilt u kinderen meenemen? Speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar is een kosteloos entertainmentprogramma samengesteld, waar de kinderen onder toezicht van kunnen genieten. Wat het programma precies gaat worden, houden wij nog even geheim! Indien u uw kind(eren) wilt opgeven voor dit programma vernemen wij dit graag.

Bevestig uw reservering

Wilt u deze bijzondere dag bijwonen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij zullen u daarna uw reserveringsbevestiging per mail toesturen.

Let op: deze uitnodiging is enkel bedoeld voor diegenen die eerder per mail een uitnodiging hebben ontvangen

Vul uw e-mail in om uw toegangsbewijs te ontvangen

Het evenement zal plaatsvinden met inachtneming van de op 5 september geldende coronamaatregelen. De verwachting is dat u bij aankomst een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag zult moeten tonen, om toegang te krijgen tot het evenement. Mochten er wijzigingen plaatsvinden in deze maatregelen, dan zullen we u zo spoedig mogelijk per mail op de hoogte stellen.