De kracht van analyses binnen uw bedrijf

vcare reporter applicatie met dashboard management informatie

Meten is weten

Analyses brengen de voordelen van business intelligence (bi) relatief eenvoudig naar systeembeheerders en gebruikers binnen de hele organisatie. Deze analyses geven uw bedrijfs-KPI’s helder en inzichtelijk weer. Eén van de belangrijkste KPI’s vandaag de dag is ‘bereikbaarheid’.

De Vcloud Reporter geeft u heldere managementinformatie over de bereikbaarheid van uw organisatie, zodat u de bezetting en activiteiten van uw medewerkers, afdelingen en locaties kunt meten en optimaliseren. Zo weet u op elk moment of u voldoet aan de overeengekomen bereikbaarheidseisen.

Vcloud Reporter levert een inzichtelijke, cijfermatige en grafische weergave van uw wachttijden en belverkeer op diverse niveaus in de organisatie. Zo weet u op elk moment of u voldoet aan de met uw klant overeengekomen prestaties, de gestelde branchenormen of uw eigen KPI’s. Uw gebruiks- en gespreksgegevens worden zeer veilig op twee geografisch gescheiden servers bewaard zolang u dit wenst. Met uw actuele en eerdere prestaties altijd bij de hand kunt u uw doelstellingen toetsen en waar nodig bijstellen.