“De hele patiëntpopulatie tevreden” Gezondheidscentrum Didam & Vcare

gezondheidscentrum Didam klant van Vcare

Overzicht

Organisatie: Gezondheidscentrum Didam

Website: www.gcdidam.nl

Aangesloten disciplines: onder andere huisartsenzorg, apotheek, fysiotherapie, tandarts, geestelijke gezondheidszorg

Doel

Het zorgen voor een betrouwbare en goede bereikbaarheid van de huisartsen in het Gezondheidscentrum én voor de twee externe huisartspraktijken in Didam.


Vraag


Het Gezondheidscentrum in Didam herbergt vele zorgdisciplines en de organisatie streeft naar optimale randvoorwaarden, zodat de zorgverleners kwalitatief  goede zorg aan de bewoners van Didam kunnen leveren. Klanttevredenheid is een van de speerpunten in het beleid van de Stichting Gezondheidscentrum Didam en omdat bereikbaarheid daarin een cruciaal onderdeel is, kreeg Vcare de vraag: “Hoe zorgen we voor een betrouwbare en goede bereikbaarheid van de huisartsen in het Gezondheidscentrum én voor de twee externe huisartspraktijken in Didam?”

Oplossing


Vcare levert een telefonieoplossing voor zowel het gezondheidscentrum als voor de aangesloten huisartspraktijken, die voldoet aan de normeringen vanuit de Inspectie voor Volksgezondheid en die van zorgverzekeraars. Gezondheidscentrum Didam kan vertrouwen op een uitstekende bereikbaarheid en dat resulteert in een hogere klanttevredenheid.

Review


“Vcare heeft bewezen kennis van techniek én van onze markt te hebben, wat een uitstekende oplossing biedt voor talloze mogelijkheden die aansluiten op onze behoefte. Zij stellen de klant centraal, waardoor een snelle oplossing geboden kan worden. Tevens zijn ze innovatief, ruimdenkend en vooruitstrevend. Ik vind het erg prettig dat er snel wordt geanticipeerd op vraagstukken, storingen en mutaties waarbij ik een vast aanspreekpunt heb. We zijn al jaren een tevreden klant en Vcare krijgt van ons een welverdiende 8!”

Laura van Vlijmen, Hagromanager Gezondheidscentrum Didam