Vacature Communicatiespecialist

What's your story?

De sollicitatieprocedure is gesloten. 

Ben jij een verbindende factor tussen techniek, beeld en woord? Heb jij een passie voor het schrijven van scherpe, enthousiaste teksten voor o.a. web, social media en brochures? En weet jij op creatieve wijze technische aspecten om te zetten in menselijke verhalen, waarbij storytelling is wat jou drijft in elke tekst die je schrijft? Lees dan zeker verder!

Communicatiespecialist Vcare connect | Voltijds | Enschede

Vcare connect zorgt voor verbindingen tussen zorgspecialisten en patiënten, maar ook tussen organisaties en bedrijven, technieken en processen. De oplossingen van Vcare verlichten de druk op de zorgcommunicatie aanzienlijk, om zo meer tijd te creëren voor het échte zorgproces.

Wat ga je doen?

  • Als communicatiespecialist ben je de spin in het web die samenwerkt met Marketing, Sales en Product Management. Binnen deze driehoek ben jij verantwoordelijk voor:
  • Ontwikkeling van Sales en Marketing content zoals: campagnes, online content, product presentaties, webinars en whitepapers;
  • Je bent in staat om onze marketingcontent te optimaliseren op basis van data-analyses en deze in te zetten via SEO, e-mail, social media en andere vormen van marketing;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor onze proposities en weet deze up-to-date te houden op onze website;
  • Samen met onze mediapartners creëer je sterke content voor publicaties in vakbladen;
  • Je werkt actief mee aan het opzetten van een online educatie platform.

Jouw werkomgeving

Bij Vcare werken we in multidisciplinaire teams die veel vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid hebben. Samen bereiken we onze doelstellingen, waarbij iedereen natuurlijk zijn eigen expertise en rol heeft. Je zal voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werken maar met de mogelijkheid om thuis te werken. Dit zal in overleg in te delen zijn.

Ons aanbod

Vcare biedt een open cultuur binnen een snel groeiende organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen. Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. We bieden jou graag de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Hiervoor bieden wij een uitgebreid introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, we kijken graag met jou mee naar jouw doorgroeimogelijkheden.

Vereiste ervaringen en skills

We zoeken iemand die een passie heeft voor het vertalen van hardware & software technology naar winnende proposities en efficiënte tools kan ontwikkelen die onze sales teams in staat stellen om succesvol te verkopen.

  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • HBO werk- en denkniveau
  • Opleiding marketing en/of communicatie
  • Werkervaring is niet noodzakelijk, een werkersmentaliteit wel
  • Kennis van Online Marketing en/of Adobe software is een pré
  • Uitstekende communicatie- en presentatieskills
  • Je bent van nature nieuwsgierig en beschikt over een dosis energie
  • Je bent in staat om kritische vragen te stellen
  • Ondernemend en analytisch

Sollicitatieprocedure

Interesse? Wij vinden het belangrijk dat je omschrijft waarom je bij Vcare past en waarom je hier wilt komen werken. Stuur je motivatie en CV naar s.vangeenhuizen@vcareconnect.nl Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Sanne van Geenhuizen, op 088 4800 942

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, ISO- en NEN-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zul je begeleid worden door onze Security Officer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor 11,5 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede, met een tweede vestiging in Schiphol-Rijk. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 5710 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u hier terecht.