‘Foutloos het BSN in uw informatiesysteem verwerken’

  • Ingevoerde BSN wordt direct gevalideerd
  • Optie tot telefonisch keuzemenu
  • Aanvullende oproepinformatie
  • Foutloos kopiëren van persoonsgegevens naar HIS of HAPIS
  • Willekeurige numerieke invoer om de beller te kenmerken
  • Gebruikt u Number entry met BSN-invoer én Vcare Integrator Topicus? Dan kan direct het juiste patiëntendossier geopend worden
Met één klik numeriek kenmerk foutloos overnemen

Met slechts één klik alles binnen handbereik

Als zorgmedewerker wilt u het liefst altijd zeker zijn dat patiënteninformatie actueel en correct is. Vcare Number entry is een slimme tool dat ontwikkeld is om fouten te voorkomen bij het registreren van gegevens. In het keuze, wanneer iemand in de wacht staat, kan de patiënt zijn of haar de BSN invullen zodat de zorgverlener alles relevante gegevens alvast in beeld krijgt. Dit kan overigens ook een postcode of geboortedatum zijn.

Herkenbaar situatie bij een BSN nummer check

De situatie dat een zorgverlener moet wachten op een BSN nummer van een patiënt is heel herkenbaar. Het is jammer dat het vaak gebeurd, want dit kost natuurlijk onnodig wachttijd. Gelukkig hoeft dit niet. Want bij het maken van een afspraak via de telefoon maakt Number entry het mogelijk dat de patiënt deze informatie alvast doorgeeft en het nummer kan intoetsen in een digitaal keuzemenu. Een voorbeeld van één van de vele gebruikers van Vcare Number entry:

“Ik vind het fantastisch, waarom hebben we dit niet 5 jaar eerder gedaan? Voor ons is het een goede oplossing” vindt Hendrien ten Broeke, triagist met management taken op Centrale Huisartsenpost Almelo. Door een eenvoudige aanpassing in de meldteksten kunnen patiënten die naar onze huisartsenpost bellen hun BSN al invoeren terwijl ze in de wacht staan. De registratie van patiëntgegevens moet zorgvuldig gebeuren. Het is nodig voor zowel de wettelijke identificatieplicht als voor het LSP om de juiste gegevens op te vragen. Vcare Number entry scheelt ons tijd in het telefoongesprek met de patiënt omdat we het nummer niet meer uit hoeven te vragen.” – lees het hele verhaal hier.

vcare number entry uitgelegd

Vcare Number entry highlights

Willekeurige invoer

Ophalen van persoonsgegevens kan middels iedere cijfercombinatie zoals dossiernummer, klantnummer, geboortedatum, postcode, of BSN-nummer.

BSN-invoer

Vcare Number entry doet direct een BSN nummer check van de beller, waarbij klant-/patiëntgegevens direct opgezocht kunnen worden in uw informatiesysteem.

Integratie Vcare Operator

Het informatielabel met de numerieke invoer van de beller wordt meegestuurd met de oproepinformatie in de Operator en is van hieruit te openen.

Vraag nu aan!

opneme telefoongesprek conform bewaarplicht met vcare recorder

Vcare applicaties