Bijeenkomst Huisartsenposten – Programma

Vtel telecom organiseert speciaal voor directeuren, ICT-managers en consultants van huisartsenposten een inspirerende middag over de Toekomst van Zorg; hoe ziet de communicatie- en informatievoorziening in de zorg er over pakweg 5 tot 10 jaar uit?

We transformeren naar een nieuwe samenleving met de daarbij behorende uitdagingen om de communicatie in de zorg te optimaliseren. Het omarmen en implementeren van nieuwe communicatie- en informatietechnologieën en tegelijkertijd vasthouden aan de menselijke maat is met name in de gezondheidszorg een belangrijke uitdaging. Veel is onduidelijk.

Hoe ziet de huisartsenpost van de toekomst eruit en de samenwerking met de spoedeisende hulp en de huisartsenpraktijk? Die verandering gaat verder dan een instrumentele benadering waarbij de gewenste uitkomst bijvoorbeeld een app is. Adjiedj Bakas, de bekende trendwatcher en auteur van het boek Ziel in de Zorg, heeft zich verdiept in bovenstaande vragen en wil graag zijn toekomstvisie over de gezondheidszorg met ons delen.

Tijdens deze bijeenkomst van huisartsenposten willen we u samen met Adjiedj Bakas en relevante partijen uit de zorg bijpraten en informeren over bestaande en nieuwe ontwikkelingen. Graag verwelkomen wij u op 9 februari 2017 op onze nieuwe locatie in Enschede.

Programma

12:00 – 13:00 uur        Ontvangst met lunchbuffet

13:00 – 13:30 uur        Welkom door Vtel

13:30 – 14:30 uur        Toekomst van Zorg – Adjiedj Bakas

14:30 – 14:45 uur        Plenaire discussie

14:45 – 15:00 uur        Koffiepauze

15:00 – 15:30 uur        Samen verbinden – Andre van Kasteele, E-Zorg

15:30 – 16:30 uur        Maken slimme systemen met kunstmatige intelligentie de komende 5 jaren het verschil in klantcontact? – Dr. A. van Hessen, UT

16:30 – 16:45 uur        Afsluiting

16:45 – 17:30 uur        Borrel

Locatie
Vtel telecom, Pantheon 2, 7521 PR Enschede, Tel: 088 – 4 800 900

Over Adjiedj Bakas
“Trendwatcher des Vaderlands” (NRC) Adjiedj Bakas (1963) beschrijft in zijn boeken hoe de samenleving, de economie en het leven van mensen gaan veranderen op basis van de trends die hij signaleert. Van zijn boeken werden meer dan 700.000 stuks verkocht, hij geeft 200 lezingen per jaar in binnen- en buitenland. Hij “explodeert van enthousiasme” (Suddeutsche Zeitung), “benut zijn wereldburgerschap op briljante manier” (Times of India) en “moet zeer serieus worden genomen” (Henk Kamp, minister van Economische Zaken). Hij wordt geroemd om zijn “optimisme en inspiratiekracht” (voormalig Eurocommissaris Frits Bolkestein) en werd uitgeroepen tot een van de 25 meest creatieve Nederlanders (Management Team) en een van de 100 meest invloedrijke mediapersoonlijkheden (Nederlands Media Netwerk). Ondernemersorganisatie ONL benoemde hem tot minister van Innovatie in het ONL-schaduwkabinet. Bakas werd geboren in Suriname. De roots van zijn familie liggen in India. Hij woont en werkt vanaf 1983 in Nederland en studeerde Communicatie aan de Utrechtse Universiteit, waar hij in 1987 afstudeerde.