Bereikbaarheid verbeteren voor u als huisarts

Verhoog de bereikbaarheid voor u als huisarts

Wist u dat u goed scoort met de bereikbaarheid van uw huisartspraktijk als uw bellers binnen 10 minuten een assistent aan de lijn krijgen of er een informatiebandje afgespeeld wordt met uw openingstijden? Deze norm is door de Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ) bepaald als leidraad. Het lijkt niet moeilijk, toch zien we dat veel praktijken basisvoorzieningen als een goede bereikbaarheid niet altijd op orde hebben. Als huisarts dient uw bereikbaarheid te allen tijde optimaal te zijn. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met pieken? Bij Vcare hebben we onze telefonieoplossingen volledig afgestemd op de wensen van de zorgverlener mét in het achterhoofd dat de patiënt zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij zijn voorstanders voor moderne zorgverlening en slimme triage op afstand om de zorgdruk te verlichten. Alleen zo kunnen we zorg kwalitatief haalbaar en schaalbaar houden in heel Nederland.

Bereikbaarheid voor de huisarts is schaalbaar
Eén van de redenen waarom steeds meer zorgprofessionals kiezen voor ons Vcare connect platform is de mate van eenvoudige schaalbaarheid. Omdat ons telefonieplatform volledig in de cloud werkt kunt u eenvoudig uitbreidingen inschakelen van onze applicaties. Iedere applicatie is zo ontworpen, dat het een oplossing biedt voor een wens die momenteel heerst in de zorgsector. Elk van de applicaties, van de agendakoppeling, automatisch terugbellen, automatische herhaalrecepten, online bellen, fax to e-mail of beeldzorg op afstand, zijn afgestemd en gemaakt in samenwerking met zorgprofessionals. Voor u als huisarts is het vooral interessant om te weten dat Vcare connect een naadloze integratie biedt met uw bestaande HIS systeem. Lees hier meer over via onderstaande knop.

Ontdek Vcare integrator

Waarom kiezen voor Vcare connect

Vcare bedient zowat 70% van alle huisartsenposten in heel Nederland. Iedere dag ontdekken meer zorgprofessionals, zoals huisartsen, apothekers, klinieken en ziekenhuizen de voordelen van Vcare connect. We werken hard aan de betrouwbaarheid en veiligheid van ons netwerk. Niet voor niets zijn wij ook gecertificeerd met het ISO27001 en NEN7510 keurmerk, dat een verplichting is voor onze werkzaamheden in de zorg. Privacywaarborging, veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie zijn peilers waar Vcare continu op voortborduurt. Vcare biedt een 99% uptime van haar verbindingen en onze supportafdeling is 7 dagen per week bereikbaar. Wist u dat we ook koppeling bieden met het HiX, EPD van Chipsoft, en het HIS systeem Medicom?

Bereikbaarheid huisarts

Geen ingewikkelde koppelingen in uw telefonieomgeving

Met de Vcare Scheduler zit u niet vast aan ingewikkelde koppelingen in uw telefonieomgeving. Op het moment dat een patiënt een collega belt die op dat moment niet bereikbaar is, zorgt het systeem dat deze patiënt automatisch wordt doorgeschakeld naar een collega die wel aanwezig is. Hierbij bent u tevens niet afhankelijk van het verplicht in- en uitloggen van medewerkers. Kortom, Vcare connect biedt u een oplossing die een groot gebruiksgemak biedt als bijvoorbeeld thuiszorgplanner en voor cliënten. Naast deze oplossing bieden we verschillende andere applicaties, die het verlenen van zorg makkelijker maken. Steeds meer wordt zorg online aangeboden. Als organisatie kunt u hierop inspelen door uw applicatielandschap te vullen met de tools die Vcare connect u biedt.

Neem contact op

Stap ook over op Vcare connect voor uw telefonische bereikbaarheid

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Waarom kiezen voor telefonie van Vcare:

  • Vcare werkt enkel samen met partners die uitstekende dekking bieden.
  • Dankzij Vscan kunt u inzicht krijgen in uw belanalyse, zodat u ziet wat u daadwerkelijk nodig heeft.
  • 24/7 support – 7 dagen per week.

Vraag een vrijblijvende scan aan en krijg inzicht in uw huidige verbruik. Dan heeft u helder in kaart wat uw belminuten zijn, uw kosten en dataverbruik. Op basis van deze analyse kunnen wij u een gepast voorstel bieden met kostenbesparende tips, uitstekende dekking in het hele land en optimale gesprekskwaliteit. Neem contact op voor een afspraak.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatieoplossingen in de zorg.

Contact