Bereikbaar ook tijdens calamiteiten

Draag zorg voor uw telefonische bereikbaarheid

Bij Vcare hechten we veel belang aan uw telefonische bereikbaarheid. U kunt dan ook rekenen op een zeer hoge beschikbaarheid met een gemiddelde uptime van maar liefst 99,9%. Ook in het geval van werkzaamheden, calamiteiten of zelfs landelijke storingen kunnen wij uw bereikbaarheid met onze Vcare-applicaties zo inrichten dat u nagenoeg geen onderbrekingen ondervindt.

Automatische omleiding bij calamiteiten

U wilt maximaal bereikbaar zijn ook in de meest kritische situaties, als routers of verbindingen kortstondig of langdurig buiten werking zijn. Zonder dat u ook maar iets hoeft te doen vangt
Vcare By-Pass de klappen op door een volledige automatische routering via alternatieve verbindingen op uw eigen locatie.

Zo blijft u probleemloos bereikbaar en verbetert u tegelijkertijd de kwaliteit van uw organisatie én uw positie naar externe partijen zoals zorgverzekeraars, zorgautoriteiten en overheden.

In het kort

  • Automatische omleidingen bij technische storingen
  • Volledig behoud van toestellen en functionaliteiten
  • Alternatieve verbinding desgewenst volledig ingericht op andere techniek (bijvoorbeeld mobiel 4G
  • Geen kwetsbare afhankelijkheid van één type verbinding
  • Laat zich uitstekend combineren met de Vcare Redirect

Zelfgekozen omleiding naar andere locaties

In geval van onvoorziene gebeurtenissen en calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een evacuatie bij brand of een gaslek, wilt u flexibele keuzes kunnen maken om uw bereikbaarheid te garanderen.

Met Vcare Redirect kunt u op elk moment besluiten om uw telefoonverkeer naar een andere locatie te routeren. Dankzij de applicatie kunt u snel en eenvoudig de routering aanpassen.

In het kort

  • Handmatig te bedienen, maar ook vooraf in te regelen op basis van dag, tijd en capaciteit
  • Ideaal bij waarneming van samenwerkende (zuster)organisaties
  • Garandeert uw bereikbaarheid bij calamiteiten of geplande werkzaamheden op uw locatie
  • Laat zich uitstekend combineren met de Vcare By-Pass module

Wenst u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met uw accountmanager of stuur een e-mail naar verkoop@vtel.nl. Dan bekijken we samen welke oplossing het beste bij uw organisatie past.