Aanvraag rechtenprofiel Recorder

DIT IS EEN TESTOMGEVING!

In de vernieuwde Vcare Recorder kunt u uitgebreide gebruikersrechten inrichten. Per gebruiker kunnen er verschillende profielen aangemaakt worden. Bijvoorbeeld bij profiel A (locatie A) mag een gebruiker wel opnames downloaden maar bij profiel B (locatie B) niet. Deze vernieuwde rechtenprofielen zijn reeds voorbereid op toekomstige ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld het opslaan van afbeeldingen.

Om de rechten voor nieuwe of bestaande gebruiker(s) in te stellen, vragen wij u om het onderstaand formulier in te vullen. Een collega van Support neemt dan spoedig contact met u op.

Gegevens aanvrager

Vul hieronder de gegevens in van de aanvrager

Gegevens gebruiker

Vul onderstaande gegevens in om een gebruiker rechten te geven in Vcare Recorder. Wenst u voor eenzelfde gebruiker verschillende profielen aan te maken (bijv. per locatie) vul dan de locatie in en voeg een extra gebruiker toe. OPGELET: het e-mailadres moet het e-mailadres zijn dat gebruikt wordt om in te loggen in PIM.
Dit is het e-mailadres waarmee de gebruiker inlogt in PIM
Indien u voor eenzelfde gebruiker verschillende profielen wenst aan te maken, vul dan hier de locatie in waarvoor dit profiel geldt.

Duid aan welke rechten dit profiel moet krijgen

Na het aangeven van de rechten voor dit profiel kunt u extra profielen toevoegen.